Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Eusebiu Popa, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează și tu!

Profesorul Eusebiu Popa a fost nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni, categoria Sport.

Acesta poate fi votat online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/eusebiu-popa/

Tot la categoria Sport, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Mihai Cristea, Irina Bordeianu, Laura Pal și Gheorghe Paisa.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și Eusebiu Popa, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Eusebiu Popa

Este profesorul care coordonează Mâțele negre și Pisoii negri, la rugby. Declară de fiecare dată că sportul este, pentru el, sursa de energie. Alături de copiii sportivi trăiește bucuria vieții și este condus de dorința de a vedea cum niște copii din mediul rural reușesc să se impună pe teren, să facă performanță, iar rezultatele lor să îi trimită peste hotare, în competiții internaționale.

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *