Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fetiţă de patru ani, în comă, transportată la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi

foto cu caracter demonstrativ

foto cu caracter demonstrativ

O fetiţă de patru ani, din Băluşeşti, a fost transportată, joi, 14 martie, în comă la spitalul din Roman, cu  diagnosticul de  intoxicaţie medicamentoasă.

Ieri noapte (14 martie),  un echipaj cu asistent medical a preluat din Bălușești o fetiță de 4 ani, aflată în comă  în urma unei intoxicații cu medicamente, pe care au  transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman. Având în vedere stare copilei, s-a decis transferul la a Spitalul  „Sf. Maria” din Iaşi.

  • 14.03.2019, ora 22:03, Băluşeşti – Roman, pacientă sex feminin, 4 ani, diagnostic: stare de inconştienţă, comă gr. I-II, intoxicaţie medicamentoasă; pacienta a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost preluată de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Sp. „Sf. Maria” Iaşi.
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *