Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Filmul județului Neamț – ”Neamț, județul monumentelor istorice” – sute de motive să vizitezi județul Neamț

Puțină lume știe că județul Neamț este una dintre zonele cele mai încărcate de istorie. Pe suprafața județului sunt peste 500 de monumente istorice clasificate. La un număr atât de mare de monumente este foarte greu unui om să poată vizita măcar jumătate dintre ele, dar le poate vedea online pe cele mai importante și poate alege să viziteze o parte.

Pentru nemțeni, pentru cei care vor să prezinte valorile județului și mai ales pentru cei care vor sute de motive ca să viziteze Neamțul, o echipă a parcurs peste 10.000 km și a realizat un portal cu toate monumentele istorice din județ, un portal în care e prezentat video/foto/text/locație GPS fiecare monument în parte.

Din toată această muncă s-a extras câte un mic material video cu fiecare monument istoric din Neamț, s-au pus cap la cap și, cu toate eforturile de a fi o prezentare cât mai compactă, materialul video rezultat are 9 ore.

Faptul că o prezentare succintă a valorilor istorice ale județului Neamț are 9 ore arată, dincolo de orice dubiu, că oricine are oricând sute de motive să viziteze ceva în județul Neamț.

Nemțeni, mândriți-vă cu istoria județului vostru!
Distribuiți, preluați integral sau parțial acest material video.
Rulați-l în instituții, localuri, pensiuni și oriunde se poate.
Cei care au făcut acest material video nu au pretenții de drepturi de autor. Acest material video este făcut pentru promovarea valorilor istorice din Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *