Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești va fi protejat de o nouă perdea de protecție forestieră

Foto – Facebook Ionel Arsene

Angajații și asistații de la centrele de recuperare din Păstrăveni și Războieni au participat la acțiunea de plantare a unei perdele forestiere ce va înconjura noul Centru de Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești.

Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică de la Dragomirești, în care vor fi mutați unii dintre pacienții de la spitalul din Războieni, va fi protejat de o nouă perdea de protecție forestieră.

Prin grija Consiliului Județean Neamț, au fost plantați o mie de puieți de salcâm. Lucrările au fost executate de către angajați și asistați ai centrelor de recuperare de la Păstrăveni și Războieni, care s-au bucurat foarte mult de posibilitatea pe care au avut-o de a ieși în natură, în afara complexelor în care sunt cazați.

Clădirile viitorului centru vor avea o suprafață de peste 3.800 metri pătrați, constând în șapte case, în care vor locui 70 de persoane cu afecțiuni neuropsihice, dar și cabinete medicale, birouri, dependințe pentru personal și o sală multifuncțională.

Asigurarea unor condiții foarte bune de trai pentru acești oameni cu diverse afecțiuni, care au avut neșansa de a trăi în centre vechi, comuniste, reprezintă o prioritate a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț.”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *