Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANUNȚ CNAIR: Plata online și prin sms a rovinietei nu va funcționa astăzi până la ora 16

imagine ilustrativă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat vineri, 14 mai, că plata online și prin sms a rovinietelor nu va fi posibilă sau va funcţiona cu intermitenţe astăzi, 15 mai, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că sâmbătă,  15.05.2021, în intervalul orar 10:00 – 16:00, ca urmare a unor intervenții la sistemele informatice ce au implicații în funcționarea corespunzătoare a SIEGMCR, emiterea rovinietelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro și aplicația etarife) și a peajelor (prin SMS, portalul www.erovinieta.ro, aplicația etarife și prin punctele de distribuție aparținând  Rompetrol Downstream) nu va fi posibilă sau va funcționa cu intermitențe.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziție de către CNAIR. Informații cu privire la acestea se regăsesc pe pagina de internet a CNAIR S.A. – cnadnr.ro, secțiunea Produse/Servicii.”, este anunțul făcut de CNAIR.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *