Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

FOTO: Delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt, în vizită la Neamț

Foto: Ionel Ersene

Ieri, 6 iulie, județul nostru a avut onoarea de a primi vizita delegației oficiale a Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România. Excelența Sa, Domnul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar, Salah Elsadek a ales să viziteze județul Neamț pentru a admira locurile mirifice și pentru a discuta posibilitatea unor viitoare investiții în ceea ce privește turismul nemțean.

Astăzi am avut onoarea de a primi, la sediul Consiliului Județean Neamț, delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România.

Oaspete de onoare a fost Excelența Sa, Domnul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar Salah Elsadek, care este interesat de potențialul turistic al zonei noastre. Județul Neamț a devenit o destinație turistică cunoscută peste hotare datorită satelor pitorești, locurilor pline de istorie și tradiții, dar și pentru peisajele unice.

Relațiile de colaborare dintre România și Egipt sunt solide și se derulează pe toate domeniile de activitate și prin astfel de întâlniri le putem consolida și identifica noi oportunități de parteneriate.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț m-am preocupat continuu să organizez și să susțin evenimente prin care să promovăm județul în străinătate și să primim vizite oficiale ca să putem încheia parteneriate cu investitorii care apreciază zona noastră.

Sunt onorat de această vizită și sunt convins că pe parcursul celor trei zile, Excelența sa, Domnul Ambasador Salah Elsadek, va descoperi frumusețile, obiectivele turistice, mâncarea tradițională și posibilitățile pentru viitoarele investiții în județul Neamț.”, a transmis Ionel Arsene, Președintele CJ Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *