FOTO: „Podul de la Luțca, o investiție uimitoare!” – Cu pași repezi spre finalizarea lucrărilor

Un proiect măreț este pe punctul de a fi, în sfârșit, finalizat. Este vorba despre podul de la Luțca, unul dintre cele mai lungi poduri hobanate din țară, având o lungime de 216 metri.

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene, a transmis imagini cu stadiul lucrării și ne asigură că acest pod va fi redat circulației în cel mai scurt timp posibil.

Unul dintre cele mai impresionante proiecte ale acestei veri din județul Neamț se derulează la Luțca, acolo unde se modernizează podul de peste Siret.

Știu că sunt foarte mulți oameni care așteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrării, dar asigur pe fiecare în parte că se lucrează cât de mult se poate pentru a fi respectat graficul de execuție. Urmăresc îndeaproape lucrarea, pentru că și eu vreau să se termine, dar intervențiile nu sunt deloc simple!

Le mulțumesc tuturor celor implicați în derularea proiectului și nu în ultimul rând echipelor care lucrează în această perioadă de vară toridă. Trebuie însă, cu toate sacrificiile, să terminăm proiectul! Imaginile realizate la fața locului sunt elocvente în privința avansării lucrării!

La Luțca este unul dintre cele mai mari poduri hobanate din țară, având o lungime de 216 metri. Din vara anului trecut, podul a intrat în reparații, capitale. El nu a fost modernizat niciodată de când a fost construit, în perioada anilor 1965 – 1970.”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy