Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Guvernul a aprobat TICHETELE DE MASĂ ELECTRONICE

tichet masa electronictichet masa electronic

 

 

 

Guvernul a aprobatt acordarea tichetelor de masă sub forma unui card. Potrivit dispoziţiilor care vor intra în vigoare din 12 februarie 2014, angajatorii vor putea opta pentru forma în care sunt emise tichetele, pe hârtie sau în format electronic.

Angajatorii vor trebui să alimenteze acest card cu valoarea tichetelor și la fel ca tichetele de masă pe hârtie, va fi folosit numai pentru achiziționarea de produse alimentare. De pe acest card nu se vor putea efectua operaţiuni de retragere de numerar.

De asemenea, Guvernul a adus legii câteva modificări:

– se elimină prevederile care limitează utilizarea a maximum două tichete de masă/zi.

– în cazul în care un angajat lucrează în ture și timpul de lucru este mai mare de 8 ore/zi, numărul de tichete de masă se calculează adunând numărul de ore lucrate și împărțind această sumă la 8. Salariații vor beneficia lunar de un număr de tichete de masă, egal cu numărul de zile în care sunt prezenți la lucru în unitatea angajatorului, dar fără a depăși numărul de zile lucrătoare.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *