S-a jucat cu focul si a incendiat cladirea

Vineri, 16 ianuarie 2015, la ora 16:27, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Doljeşti, strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, şi că un copil a rămas în incendiu.

La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea pompierilor, copilul era scos din incendiu de administratorul depozitului de cereale în incinta căruia era amenajată o încăpere pentru familia copilului.

Băiatul, în vârstă de un an şi jumătate a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor calificat şi l-a transportat către spital până la întâlnirea cu un echipaj SAJ cu medic, venit în sprijin la solicitare paramedicilor. Mama copilului şi sora acestuia, în vârstă de patru ani, au fost transportate de către echipajul SMURD la spital.

Pompierii au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia au ars salteaua şi lenjeria de pe pat şi s-a degradat tavanul încăperii.

Cauza probabilă a incendiului: jocul cu focul al copiilor mai mici de şase ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy