Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

HoReCa – în moarte clinică. Ministrul Economiei dă din umeri

Foto cu caracter ilustrativ

Pandemia a lăsat urme adânci în bugetul firmelor de tip HoReCa, dar cel mai grav, a lăsat sute de mii de angajați ai acestei industrii fără locuri de muncă și implicit fără salarii.

În timp ce alte state deja pregătesc planuri pentru a putea primi turiști, în România singura speranță a fost spulberată. Voucherele de vacanță, pe care se bazau foarte mulți români, au fost eliminate iar în acest an se vor vedea efectele drastice ale acestei decizii.

Toate statele europene au adoptat măsuri rapide de sprijin și proceduri simplificate pentru ca ajutorul să fie în timp real. În România, singurul lucru pe care actualii guvernanți au fost în stare să-l facă a fost bâlciul închiderii-redeschiderii repetate. Iar, pentru a fi siguri că cei din industria HoReCa nu mai au nicio șansă de revenire, au eliminat și voucherele de vacanță!”, a transmis politicianul Remus Munteanu pe pagina sa oficială.

Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm deciziile Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în frunte cu domnul Claudiu Năsui, și să asistăm neputincioși la efectele pe care le vor avea aceste decizii asupra bugetului întregii țări.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *