Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În arest după ce au condus beți și fără permis

Doi bărbați, unul din Cândești, celălalt din Roznov, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind depistați în timp ce comiteau infracțiuni la regimul rutier. cei doi, de 38, respective 49 de ani, au fost introduși în arestul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați la instanță cu propunere de arestare preventivă.

La data de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au reținut un bărbat din Cândești, pentru 24 de ore, sub aspectul pentru comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui auto cu o alcoolemie peste limita legală și cu permis de conducere anulat.

În fapt, la data de 10 martie a.c., un echipaj de poliție rutieră a depistat în trafic un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani, din Cândești, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere, fiindu-i anulat din anul 2017.

Astăzi, polițiștii vor prezenta bărbatul Judecătoriei Piatra-Neamț, cu propunerea de arestare preventivă.

****
La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au reținut un bărbat din Roznov, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Anterior, acesta a mai fost condamnat de șapte ori pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost depistat de polițiști în seara de 5 martie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce conducea un moped fără număr de înmatriculare (neînregistrat) și fără a deține permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii îl vor prezenta astăzi Judecătoriei Piatra-Neamț cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *