Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Pâncești, în arest pentru lovire sau alte violențe

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un tânăr de 27 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, din Pâncești, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 23 martie a.c., în timp ce acesta se afla pe o stradă din localitatea Pâncești și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi lovit cu o unealtă forestieră pe un alt tânăr, de 25 de ani și pe mama acestuia, de 41 de ani, ambii din Pâncești.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 30 martie 2019, fața de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. 

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamţLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *