Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Romașcan de 33 de ani, condamnat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, depistat de polițiști

Actualizare:  Duminică, 31 martie 2019, polițiștii au încarcerat bărbatul din Cordun pentru 20 de zile în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Neamţ, asupra acestuia cercetările fiind în curs de derulare.

La data de 29 martie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 5 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și furt calificat.

În fapt, la data de 25 martie 2018, în timp ce bărbatul se afla în incinta unei societăți comerciale din Roman, fiindu-i refuzată servirea cu băuturi alcoolice, a luat, fără drept, mai multe sticle, pe care le-a consumat și a provocat scandal, adresând amenințări cu acte de violență la adresa personalului de serviciu. De asemenea, acesta a distrus un geam de la ușa de acces, o masă aflată pe terasa societății și o porțiune din gardul localului.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, unde a fost încarcerat.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *