Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Simularea examenului de Bacalaureat 2019 – rezultatele elevilor nemțeni

Vineri, 29 martie, au fost publicate rezultate înregistrate la simularea probelor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat 2019.

Simularea s-a adresat elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018-2019, dar a implicat şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/frecvenţă redusă, învăţământ de masă.

În județul Neamț, rezultatele obținute de elevii claselor a XI-a și a XII-a sunt următoarele:

Procentele de promovabilitate sunt:

Clasa a XI-a / a XII-a FR / a XII-a seral: Limba și literatura română – 71,51% , Proba obligatorie a profilului (Matematică sau istorie) – 44,11% (note peste cinci)

Clasa a XII-a / a XIII-a FR / a XIII-a seral: Limba și literatura română – 75,58%, Proba obligatorie a profilului (Matematică sau istorie) – 57,66%, Proba la alegere a profilului și specializării – 63,24% (note peste cinci)

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate care să genereze îmbunătățirea performanțelor școlare. La solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele pot fi trecute în catalog.

Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu exigențele pe care le implică acest examen, respectiv stabilirea și conştientizarea nivelului real de pregătire în vederea optimizării rezultatelor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *