In atentia noilor alesi USL

Cele mai ucigatoare alegeri din Romania tocmai s-au incheiat iar daca nu ar fi existat legea foarte proasta cu redistribuirile ARD ( Alianta ReDistribuitilor ) ar fi trimis doar 2-3 oameni in parlament iar in cazul in care ar fi ajuns in parlament fiecare candidat care a obtinut cele mai multe voturi pe colegiul sau atunci parlamentul si senatul ar fi fost compus 98% din USL .
Cand poporul iese prin nameti si spune 98% USL asta inseamna ca nu vrea , nu mai poate , nu mai suporta , a inebunit , a fost disperat de PDL si de toti nesimtiti care au atarnat de banii publici si au gravitat in jurul PDL .
Moral vorbind nemtenii au declarat tinutul Neamtului liber de PDL . Acum USL este obligat sa decapuseze Neamtul de tot ce a insemnat vreodata PDL si trebuie sa recunoastem ca acest judet a fost efectiv cotropit de pandemia portocalie . Nimeni nu mai putea sa bata un cui daca nu era dea lor , nimeni nu putea sa obtrina o hartie daca nu era dea lor , nimeni nu avea acces la nimic daca nu era dea lor , caietele de sarcini , licitatii , achizitii , externalizari si tot ce misca in Neamt trebuia sa fie doar a lor si prietenilor lor restul nemtenilor fiind obligati sa se taraie intr-o economie fata cap si coada ca sa nu mai spunem ca accesul total la sanatate are doar a oamenilor lor s-a ajuns chiar si la gradinita sa fie lucrurile ordonate in functie de PDL-isti  .
Acest vot sinucigas al nemtenilor care pe absolut toate colegiile au votat procentual mai mult cu candidatii USL obliga noii alesi care ar trebui sa se reuneasca si sa organizeze de urgenta o intalnire de dialog social , sa se puna la masa cu actorii sociali zonali , cu patronatele , sindicatele , liderii de opinie si autoritatile pentru a face o strategie de depedelizare a judetului .
Atentionam in mod public USL ca pe colegiile 1,2,3,4,5,6,7,8 deputati si 1,2,3, senat nemtenii au pus pe primul loc USL si vor sa fie despaduchiti de PDL si alte capuse asociate si vor sa se intample acest lucru maine nu peste o saptamana , nu peste o luna , nu peste un am ci maine . Prin acest vot nemtenii in disperare au renuntat efectiv la democratie si asteapta solutii imediate , radicale si aplicate cu exces de zel .
Despedelizati judetul , nemtenii nu mai pot respira . Au renuntat si la democratie numai sa le luati PDL-ul de la gat iar daca au renuntat la tot si au votat majoritar USL doar ca sa scape de PDL va fi vai si amar de PSD si PNL daca nu vor face urgent acest lucru . Urmatorul pas va fi o revolta ca la 1907 in catzul in care nu eliberati urgent  caile respiratorii nemtene de parazitii PDL .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy