Victorie USL la limita democratiei

Daca inainte de campanie aveam temeri in ceea ce privesc multe colegii de deputati si senatori din Neamt , o data cu inceperea campaniei am vazut cu totii cum PDL-ul a luat efectiv mana de pe toti oamenii lor concentrandu-se exclusiv pe colegiul Elenei Udrea .
Intr-un gest de totala lipsa de onoare capeteniile PDL si-au abandonat vasalii lasadu-i sa se lupte de unii singuri si cu resurse proprii cu USL-ul iar datorita lipsei de experienta si absentei totale a liderului Gheorge Stefan s-au trezit dezorganizati , dezbinati si fara resurse si cel mai important fara dispozitii , PDL Neamt fiind formatiunea politica in care putini gandeau si multi executau .
Non-combatul pus in opera de PDL la care se adauga si votul masiv , negativ si disperat al romanilor au dus in final la un scor electoral periculos de mare pentru o democratie in formare cum este cea romaneasca .
Ca nota generala in Neamt , in opinia mea , PDL-ul si-a tradat toti oamenii in favoare cuceririi colegiului 4 unde candida Elena Udrea, iar USL a acceptat somnul PDL in judet oferind la schimb o lupta usoara pentru Udrea care si asa , ajutata de USL , cazata la un membru USL , laudata de ziarul local care apartine tot USL , inconjurata cu asfalt prin bunavointa CJN care e tot USL , cu un candidat adus din neant si fara afisaj si chiar si cu o cruce facuta la firma unui USL-ist nu a fost in stare sa inchida colegiul 4 ramanand sa ciuguleasca ceva la redistribuire . Ca sa nu mai vorbim de autotitatile locale din Roman care in frunte cu primarul Leoreanu au pupat-o in fund pe Udrea atat de mult incat e nevoie acum de descarcerare sa ii dezlipeasca de fundul codanei blonde .
Ramane de vazut ce va urma. Oricum fericita victorie a USL nu este nici pe departe cel mai bun lucru deoarece procentul obtinut incepe sa nu mai aiba legatura cu democratia iar diferenta de la democratie la anarhie sau dictatura in astfel de cazuri e foarte mica .
Pe langa rusinea blatului pentru Udrea cel putin e bine ca nu am trimis in parlament la redistribuire vreun mamifer de genul Farcasanu sau Dionisie ca ne faceam de toata bafta ca judet .
Opinam ca procentul obtinut de USL este unul periculos pentru democratie dar si o lectie pentru politicienii care credeau ca sunt trimisii lui Doamne Doamne in Neamt .
Incheiem cu regretul ca Varlan, Dulama , Mocanu , Stoica si altii PDL-isti nu au realizat ca sunt folositi si aruncati intr-o lupta special ca sa o piarda si ne amintim fara falsa modestie ca suntem singura publicatie care am spus ca PPDD-ul nu va rupe din voturile USL asa cum spera ARD-ul si cum spunea toata lumea si va declasa tocmai PDL-ul si se pare ca am avut dreptate 100% si in loc sa ajute PDL-ul , PPDD-ul l-a distrus efectiv iar pe surse am aflat ca astazi organizatia PPDD Neamt s-a dizolvat urmand sa se recompuna cu o alta structura de conducere din care nu va mai face parte Farcasanu deci PDL-ul va pierde definitiv controlul asupra PPDD si astfel fieful portocaliu nemtean va fi fagocitat de propria creatie care nu se va opri aici si in foamea de cascaval va dori sa ajunga la putere dec va da mana cu USL , moment in care domnul Gheorghe Stefan va deveni o piesa de mobilier in primaria Piatra Neamt .
De acum sa vedem ce vor face noii alesi pe care  ii avertizam ca suntem cu ochii pe ei mult mai tare decat am fost fata de cei care au plecat deoarece publicatia noastra a sustinut deschis aceasta alianta si e normal sa avem asteptari .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy