Olimpicii din Neamt au fost premiati

Elevii olimpici din Neamt au fost premiati astazi la Consiliul Judetean Neamt .
Daca pana ieri toate oficialitatile se imbulzeau la tot felul de festivitati si tuturor politicienilor le curgea saliva pe la coltul gurii pozandu-se cu copii si preoti , astazi nu am observat-o decat pe doamna Emilia Arcan, vicepresedinte al CJN . In rest nu mai era nici o oficialitate sau personalitate sa ii aplaude pe cei mai valorosi oameni din Neamt , cei care ar trebui incurajati si sprijiniti ca sa ramana si sa puna umarul la bunul mers al lucrurilor, nu sa emigreze cu prima ocazie .

Amintim cu aceasta ocazie ca www.ziarroman.ro si www.ziarpiatraneamt.ro, ca parte integrantă a Asociației “Future”, face oferte de colaborare acestor elevi în vederea conceperii de articole care vor fi publicate pewww.ziarroman.ro sau www.ziarpiatraneamt.ro.
Articolele pot fi trimise pe adresa [email protected] cu mențiunea „Pentru proiectul -Să nu uităm valorile locale: olimpicii județului Neamț-„, iar în funcție de calitatea articolelor și de resursele Asociației „Future” cele mai bune vor fi premiate in bani .
În concluzie, elevii olimpici, dacă doresc, pot colabora cu Asociația „Future” prin trimiterea unor articole cu caracter jurnalistic (preferabil, dar sunt acceptate și articole pe teme generale). Articolele trimise vor fi analizate și în funcție de calitatea acestora vor fi publicate și recompensate financiar, în limita fondurilor disponibile.
Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresele de email [email protected] sau [email protected] sau la numărul de telefon 0233.222011 sau 0749.697.448 – contact Iosub Mihaela, director de proiecte.
INTONAREA IMNULUI

Viorel Stan Inspectorat Scolar Neamt

Mihaela Nechifor presedinta Asociatiei Judetene a Parintilor

Sebastian Andrei C.J.E.

Mara Iesanu CJE

Grigore Cristina inspector scolar Neamt

Olimpici NeamtI.Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy