Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În sfârșit – Începe construcția unei fabrici în NEAMȚ

Imagine ilustrativă – Fabrică de producție AMF – Bruns

Cu toții am văzut că în județul nostru se tot deschid magazine în timp ce fabricile au dispărut. Iată că în sfârșit putem împărtăși o astfel de veste. O nouă fabrică se va deschide în municipiul Roman.

AMF-Bruns, fabrica ce urmează să fie găzduită de județul nostru, va fabrica piese laser și ansambluri sudate pentru sisteme de transport și pentru industria auto ca furnizor pentru clienții europeni și internaționali. 

Fabrica deja a achiziționat teren în municipiul Roman și are proiectul pus la punct pentru construcția care va începe în acest an. În prima fază această fabrică va avea în jur de 50 – 60 de angajați, urmând ca în aproximativ un an de zile să aibă peste 100.

Investiția în valoare de aproximativ 6,8 milioane EUR va fi finanțată prin ajutoare de stat în valoare de aproximativ 3,4 milioane EUR, restul sumei aparținând investitorului.

Pentru a obține finanțarea nerambursabilă, AMF-Bruns a lucrat cu echipa Noerr condusă de Iulian Sorescu, specializată în ajutor de stat. 

Noerr a oferit asistență financiară, juridică și fiscală integrată pentru structurarea proiectului de investiții și pregătirea documentației solicitate de Ministerul Finanțelor Publice, inclusiv planul de afaceri, planul de investiții și alte documente justificative care au asigurat succesul obținerii finanțării nerambursabile, relatează govnet.ro.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *