Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii stinse de pompierii nemțeni în weekend

Sâmbătă, 17.09.2016 la ora 12:21, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în satul Bălănești, comuna Bârgăoani. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 10 ha de miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Sâmbătă, 17.09.2016 la ora 19:55, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în satul Buruienești, comuna Doljești. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 1500 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Duminică, 18.09.2016 la ora 13:52, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la resturi vegetale în parcul Cetate din orașul Tîrgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 2 tone de frunze depozitate în fostul ștrand. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *