Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Neamț: Accidente rutiere soldate cu șapte victime

În ziua de 19 septembrie, orele 08.45, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Piatra-Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
În urma cercetărilor, se pare că în timp ce un bărbat de 62 ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, nu a adaptat viteza la condițiile de trafic nefavorabile, a derapat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar. Urmare a producerii accidentului, conducătorul autoturismului a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 19 septembrie, orele 10.16, pe DN 15C, în afara localității Gârcina, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a patru persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce o femeie de 21 ani din Bodești conducea un autoturism pe DN 15C, a efectuat manevra de depășire a două autovehicule staționate fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, cei doi conducători auto precum și doi pasageri care se aflau in unul din cele două autoturisme implicate în accident au fost rănite ușor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 19 septembrie, orele 19.39, pe DN 15D, pe raza comunei Girov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 29 ani din comuna Măgureni, județul Prahova conducea un autoturism pe DN 15D, nu a respectat semnificația indicatorului oprire și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului, două persoane din autoutilitară au fost rănite ușor, respectiv conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 20 ani din comuna Ruginoasa și un pasager.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *