Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu la un imobil din municipiul Roman, cauzat de un coș de fum neprotejat termic

Duminică, 07.10.2018, la ora 20:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un imobil de pe str. Fabricii, municipiul Roman.

La locul evenimentului s-au deplasat, de urgenţă, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, fiind sprijinite și de un voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Roman, care au stins incendiul.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars pe o suprafaţă de aproximativ 6 metri pătraţi, în jurul coşului de fum,  acoperişul, realizat din astereală de lemn cu învelitoare din tablă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic de la un coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materiale combustibile”.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *