Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Profesori din șase țări europene, în vizită la Primăria municipiului Roman

În perioada 7-11 octombrie 2018, Liceul cu Program Sportiv Roman este gazda celei de-a treia reuniuni transnaționale pentru profesori în cadrul proiectului de parteneriat strategic Erasmus cu tema „Viață sănătoasă și oportunități egale prin sport”.

Luni, 8 octombrie, conducerea Primăriei municipiului Roman s-a întâlnit cu delegația formată din 16 profesori din Spania, Italia, Grecia, Portugalia, Letonia și Polonia, precum și cu profesorii liceului gazdă. Primarul Lucian Micu le-a vorbit celor prezenți despre oportunitățile pe care orașul Roman le are în domeniul sportiv, subliniind, încă o dată, interesul administrației locale de a se implica în a asigura romașcanilor un stil de viață cât mai sănătos.

Invitații au primit din partea Primăriei municipiului Roman și câteva din simbolurile orașului, precum și o broșură în care vor găsi mai multe informații despre obiectivele și personalitățile Romanului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *