Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu pe strada Luceafărului, municipiul Roman

Marţi, 17.05.2016, la ora 13:06, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un imobil în care se afla o societate comercială (P.F. cu activitatea suspendată temporar) şi o locuinţă particulară în municipiul Roman, pe strada Luincendiu_noaptea_03254500ceafărului.

La locul intervenţiei s-au deplasat 1 ofiţer, 20 de subofițeri cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție cu bazin cu apă şi o ambulanţă de prim ajutor calificat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului cu pericol de propagare la întregul imobil.

În urma incendiului au ars:

– diverse materiale combustibile;

– acoperişul anexei aparţinând P.F. confecţionat din asterială lemn şi învelitoare din carton bituminat, tablă şi plăci din policarbonat pe circa 100 mp;

– acoperişul casei de locuit confecţionat din asterială lemn şi învelitoare tablă pe circa 80 mp.

Caracteristicile focarului inițial:

– sursa de aprindere: scurt circuit electric;

– împrejurarea determinanta: conductor electric cu defecţiuni.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *