Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendiu provocat de un scurtcircuit/Proprietara a suferit un atac de panică

Vineri, 13 decembrie, în jurul orei 21.00, pompierii romașcani, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au fost la o misiune de stingere a unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Tupilați.

foto arhivă

La această misiune au participat și voluntari de la SVSU Războieni cu autospeciala din dotare. Incendiul s-a manifestat în interiorul și la acoperișul locuinței. Proprietara, în vârstă de 67 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici pentru că a suferit atac de panică. ”, a transmis ISU Neamț.

Forțele de intervenție au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind un scurtcircuit produs la tabloul electric (defect).

În urma incendiului au ars obiecte de mobilier și bunuri materiale dintr-o cameră și aproximativ 40 mp din acoperișul locuinței.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *