Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Încep să cred că domnul Drulă nu s-a jucat suficient în copilărie și are nevoie de un loc de joacă online”

Foto: Răzvan Cuc

Senatorul Răzvan Cuc se arată din nou foarte nemulțumit de prestația Ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, acuzându-l chiar de faptul că se laudă cu proiecte ce nici măcar nu îi aparțin lui, ci predecesorilor săi.

V-am spus că Drulă nu știe decât să se joace pe Facebook? V-am spus! Iată că Ministerul Transporturilor nu a reușit să cheltuiască banii pe care i-a avut la dispoziție în prima jumătate a acestui an. De ce? Răspunsul e simplu: ministrul e un incompetent sadea!

Până și șeful său, acel „zombie politic” după cum l-a alintat dl Drulă pe dl Cîțu mai demult, a trebuit să constate că transporturile nu au făcut nimic, au rămas cu o grămadă de bani și l-a tras de urechi pe zgomotosul progresist.

În replică, dl Drulă a înșirat o serie de programe și proiecte cărora le-ar fi acordat atenția cuvenită, crezând că lumea nu știe că nu sunt proiectele lui. Sunt proiecte moștenite de la cei care au condus transporturile înaintea lui, proiecte aflate în executare și pe care, din fericire, dl Drulă nu a reușit să pună ranga.

Iată câteva dintre aceste proiecte care nu au nicio legătură cu dl Drulă: centura Bacăului, drumul expres Craiova-Pitești, podul de la Brăila, viaductul de la Tălmăcel, lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, nodul rutier de la Sebeș, terminalul de sosiri externe al aeroportului de la Timișoara. Lista este foarte lungă, găsiți proiectele pe pagina de Facebook a acestui personaj, se laudă cu ele, dar nu are nicio legătură cu acestea.

Unde credeți că i-a răspuns dl Drulă șefului său? Pe Facebook, evident. Acolo unde orice este posibil: și să repari calea ferată, și să faci autostrăzi, și să construiești aeroporturi. Încep să cred că dl Drulă nu s-a jucat suficient în copilărie și are nevoie de un loc de joacă online. Poate acolo ar putea face puțină performanță.”, a transmis Răzvan Cuc.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *