Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Informare Apa Serv despre modificarea tarifelor

Cu privire la modificarea prețurilor/serviciilor de apă și canal vă aducem la cunoștință următoarele:

Compania Apa Serv este obligată conform prevederilor legale să solicite avizarea unui nou preț/tarif aferent serviciilor de alimentare cu apă și canalizare atunci când există modificări în structura acestuia.

În baza acestei prevederi legale, în luna mai 2019 am solicitat acest aviz de la ANRSC care în urma verificărilor a emis avizul NR. 70687/03.06.2019. Avizarea noilor tarife a fost depusă la împreuna cu solicitarea de modificare la Adi Aqua Neamț, asociație formată din reprezentanții tuturor UAT-urile din aria de operare.

Procedural, această solicitare împreună cu avizul ANRSC, a fost dezbătută în cadrul Adunării Generale de către reprezentanții UAT-urilor membre Adi Aqua Neamț, fiind emisă Hotararea nr.1/23.01.2020 privind modificarea prețurilor și a tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare.

De altfel, intenția companiei de a modifica prețurile/tarifele a fost adusă la cunoștința opiniei publice și UAT-urilor din raza de operare încă din vara anului 2019.

Aceste modificări de tarife sunt prin lege. Neaplicarea acestor actualizări a tarifelor ar duce la imposibilitatea companiei Apa Serv de a mai accesa, prin intermediul Adi Aqua Neamț, fonduri europene pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *