Ingerasii PDL atacati de diavolii de la USL

Ursuletii de plus de la PDL Neamt sunt atacati cu bestialitate si smotociti fara mila de fiarele USL care fac presiuni asupra preacinstitilor ARD-isti cu inima albastra .
Ingerasii PDL sustin ca necuratii de la USL planuiesc, langa cazanul cu smoala , excluderea Romaniei din Uniunea Europeana, iar singura solutie de exorcizare a poporului subjugat de dihania USL este stropirea lui cu un vot sfintit catre ARD , a precizat neprihanita doamna Varlan Luminita .
Hoardele de USL-isti reusesc prin vorbe goale , manipulare si dezinformare sa atraga voturile de partea lor, mai precizeaza preacuviosul Gheorghe Stefan .Iar calea sprea adevar se gaseste doar in Biblie si in ARD .
Primarii fara de pacat sunt ademeniti de partea raului USL-ist . Activistii portocalii fara de prihana sunt dati afara . Politistii curati la suflet sunt izgoniti de bestiile de la USL .Apocalipsa este aproape .

Amin

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare iar PDL-isti au dreptate 100% cand spun ca PSD-ul a devalizat Romania . Stim asta cu totii si din acest motiv am votat masiv PDL la fostele alegeri ca sa ne scape de baronii PSD, nu ca sa vina dupa 8 ani si sa ne spuna cine a distrus Romania . Stim cu totii cine a pus pe chituci tara, dar nu intelegem de ce ati cerut votul nostru ca sa-i pedepsiti si dupa atatia ani veniti sa ne spuneti intr-un mod infantil cine a distrus tara . Stim si pentru asta v-am votat . Noi ne-am respectat datoria de cetateni si v-am dat votul ca sa faceti curatenie in tara . Voi sunteti cei care ati luat votul nostru si nu v-ati respectat promisiunile iar PSD-isti care au distrus acest judet ne zambesc si acum printre dinti din limuzinele lor luxoase .

Satocrac Vasile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy