Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pompierii au scos trupul neinsufletit al unui barbat dintr-o fantana

Marti, 27 noiembrie, la ora 09.21, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, cinci subofiţeri şi o autospecială pentru degajarea unei persoane decedate dintr-o fântână situată într-o gospodărie din satul Traian, comuna Săbăoani.
La sosirea pompierilor militari la faţa locului, locţiitorul comandantului de detaşament locotenentul Constantin Luca, care a condus intervenţia, a dispus ca unul dintre salvatori să coboare în condiţii de siguranţă în fântână. Salvatorul (plutonierul major Iuştiuc Dumitru) care a coborât în fântână asigurat cu hamuri, cordiţe de salvare şi având în dotare aparat de respirat autonom, a ancorat persoana decedată şi a adus-o la suprafaţă cu ajutorul colegilor din echipaj. Echipajul Serviciului de Ambulanţă, prezent la faţa locului, a constatat decesul.
Persoana decedată (Cristian S., 43 de ani) a fost găsită cu capul în apă, neavând şanse de supravieţuire. Fântâna era foarte adâncă (aproximativ 30 de metri), construită din tuburi de beton (cu diametrul de 1,20 metri), iar apa avea o adâncime de aproximativ 1 metru.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *