Ioan Chelaru îl susține pe Gheorghe Oprea

Întrebat despre ce părere are în legătura cu candidatul PSD la primăria orașului Roman, cel mai titrat politician nemțean, domnul Ioan Chelaru, a declarat.

Am o părere bună, că altfel nu era candidat, va dațichelaru-oprea seama. Este un om serios, un om care a dovedit în viața de până acum că este un bun profesionist, bine pregătit, este un tip de o calitate morală deosebită, are o familie, un copil frumos crescut, iar în ceea ce se cunoaște despre el, cel puțin public, nu suntem atât de apropiați ca să vorbesc foarte mult de viața dumnealui privată, a făcut dovada că în momentul în care se angajează la un proiect, încearcă și face toate eforturile ca să îl ducă până la capăt. Bineînțeles, va conta foarte mult și echipa din jurul dumnealui. Sper ca biroul de la Roman să propună o echipă care să îmbine experiența unora cu tinerețea altora și, ceea ce se solicită acum, o infuzie de sânge proaspăt, să fie de bun augur și să fie chiar de calitate.

I.R.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy