Un pacient a reclamat că nu i s-a făcut vaccinul antirabic pentru că nu avea cardul de sănătate la el

caine1

La spitalul din Piatra Neamț nimic nu ne mai miră. În urmă cu câteva zile, un pacient a reclamat că o doctoriță de la secția contagioase nu a vrut să-i facă un vaccin antirabic pentru că nu avea la el card de sănătate. Omul spune ca inițial ar fi trebuit să i se facă acel vaccin noaptea, când a ajuns la urgență, dar pentru că toată lumea dormea la secția de Contagioase și ușile erau încuiate, a fost nevoit să revină dimineață la prima oră când a fost refuzat. După ce a fost și a făcut plângere la conducerea spitalului și s-a reîntors la secția de contagioase … mai bine vedeți dumneavoastră ce declară pacientul în clipul de mai jos.

Poziția oficială a spitalului este că pacientul a refuzat să se mai vaccineze antirabic adresând injurii doctoriței de la Contagioase. Acum, nu prea știm ce să zicem, dar ceva ni se pare ciudat. Omul a venit inițial la 4 noaptea la UPU, a revenit la 7 dimineața la Contagioase, din nou la 10 la conducerea spitalului, apoi iar la ora 14.00 la Contagioase … de ce ar face cineva, care locuiește în afara orașului, atâtea drumuri doar ca să refuze o vaccinare.
Deși turbarea este o boală de la care se moare 100% dacă se instalează și singura metodă de prevenire este vaccinul antirabic, dintotdeauna la spitalul nostru au fost probleme cu acest vaccin iar dacă cineva de la spital se grăbește iar să ne contrazică, recomand consultarea registrului unde sunt trecute persoanele care solicita acest vaccin și vor găsi acolo și numele subsemnatului Iosub Robert și în dreptul meu nu scrie că am refuzat ceva, ci că spitalul nu avea acest vaccin și m-a trimis acasă să dorm liniștit sau să mor liniștit, în cazul în care animalul care mă mușcase ar fi fost turbat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy