Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ionel Arsene: „Ne-au ciuruit! Românii, carne de tun pentru liberali!”

„Ne-au ciuruit! Românii, carne de tun pentru liberali! Numai Dumnezeu ne mai salvează! Și votul fiecăruia dintre noi, care pe 6 decembrie trebuie să votăm împotriva incompetenților și ticăloșilor care ne conduc acum!”, spune Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Liderul PSD mai spune că „România este în bătaia vântului și bătaia de joc a peneliștilor!”

Ionel Arsene explică într-o postare pe pagina sa de socializare:

„Dovada: 30 de miliarde de euro „topiți“ și împărțiți între ei, căci nu se vede că ar fi făcut ceva pentru țară cu banii luați de la străini, la dobânzi care ne fac de râs în toată lumea! Adevărul iese la iveală precum untdelemnul la suprafața apei. Concluziile Raportului Camerei Auditorilor Financiari din România îmi dau fiori reci. Țara se scufundă, iar viitorul e negru! Copiii noștri vor înota în ceața atrasă de liberali peste România!

Doar un an le-a trebuit peneliștilor ca să împrumute mai mult decât au luat toți conducătorii țării, de la Ceaușescu și până anul trecut! Voi, Orban și gașca ta, în care se găsesc și marionetele Cozmanciuc, Țapu, voi cum dormiți noaptea? Nu aveți coșmaruri despre cum ați făcut flenduri 30 de miliarde de euro? Nu vă mustră conștiința că îi obligați pe români, pe copiii lor, să vă plătească datoriile?

Marele finanțist Cîțu și ai lui se tem, refuză să se prezinte în Parlament și să dea socoteală! Veți răspunde pentru durerea suferinzilor de COVID! Aveți pe conștiință toți morții netratați de cancer, de diabet, de boli cardiovasculare, oameni pentru care ați închis spitalele, pe care i-ați ignorat și lăsat să moară ca niște câini abandonați pe marginea șanțurilor!

Istoria vă va judeca! Ceaușescu a construit o țară cu 11 miliarde de dolari, iar voi, cu 30, nu ați făcut nimic pentru români, pentru protejarea lor, pentru a le face viața mai bună! Le-ați îngrădit dreptul la sănătate, la educație, la un trai decent.

Ați întors România în negura timpurilor, când era vândută străinilor! De ce vi-s mai dragi străinii decât părinții, frații, copiii voștri? De ce le țineți partea celor care ne văd doar piață de desfacere, care ne dau produse de calitate îndoielnică? Ce aranjamente aveți cu ei?

Ați pregătit deja documentele pentru împrumuturi de încă 12 miliarde de euro, până pe 6 decembrie! Chiar nu vă e rușine? V-a luat Dumnezeu mințile? Aștept să veniți în fața românilor și să vorbiți despre stadiul documentelor pregătite să fie declanșate, activate, în ianuarie 2021 cu FMI și băncile internaționale.

Veți da socoteală! Românii au înghițit destul! Pe 6 decembrie, veți plăti pentru toate mizeriile voastre! Opriți-vă din distrus țara! Opriți-vă din furat! Sau vă e greu, că v-ați obișnuit cu asta, de un an de când sunteți la guvernare!?
Adevărul va ieși la lumină!”

FOTO: IONEL ARSENE

Comandat de PSD Neamț, executat de SC Ghici Computers SRL, CMF 11200020

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *