Ionel Arsene: Principalele valori pe care Klaus Iohannis și Alianța Creștin-Liberală le promovează sunt ipocrizia, minciuna și iresponsabilitatea

Deputatul Ionel Arsene, în cadrul declarației politice de astăzi, a făcut referire la modelul politic pe care îl promovează Klaus Iohannis și Alianța Creștin-Liberală.

Principalele valori pe care Klaus Iohannis și Alianța Creștin-Liberală le promovează sunt ipocrizia, minciuna și iresponsabilitatea. De la candidatul ACL pentru alegerile prezidențiale, am aflat recent că este mai bine să ai case decât copii. Asta în condițiile în care România se confruntă cu o îmbătrânire a populației destul de accentuată și este foarte important să încurajăm creșterea natalității. Iar de la mentorul opoziției, Traian Băsescu, am aflat că este comunist ca tinerii care vor să-și întemeieze o familie să-și dorească o casă. Probabil că nu este la fel de comunist ca adulții să-și dorească și ei case, mai ales atunci când sunt primari și decid să și le atribuie singuri”, susține Ionel Arsene.

Parlamentarul social-democrat a mai arătat că „acești oameni nu vor fi în stare niciodată să înțeleagă cât de importante sunt tinerele familii pentru această țară. Prin urmare, ei nu vor putea vreodată să încurajeze formarea acestora sau să sprijine în vreun fel tinerii ca să aibă un viitor aici. Traian Băsescu ne-a invitat tinerii specialiști să plece peste hotare să muncească, iar urmașul său, Klaus Iohannis, ne arată, prin atitudinea sa, că planurile sale și ale opoziției includ continuarea aceleiași politici dezastruoase”.

Deputatul Ionel Arsene s-a referit și la acțiunile recente ale ACL: „Noul model de politică pe care îl promovează Klaus Iohannis este bazat pe plângeri penale absurde, sabotarea alegerilor prezidențiale, blocarea administrației locale, amenințarea aleșilor locali, turnătorii la instituțiile europene pentru a împiedica numirea candidaților români și înțelegeri neasumate cu Traian Băsescu. Zece ani cu Băsescu au fost condensați într-o singură lună de primarul Sibiului și ACL. Am asistat cu toții în ultima vreme la o demonstrație clară a faptului că elevul din provincie și-a egalat profesorul din Capitală”.

Oamenii aceștia nu vor putea niciodată să construiască ceva pentru binele acestei țări. În timp ce guvernul condus de Victor Ponta încearcă să ia acele măsuri de care România are nevoie, opoziția face tot posibilul pentru a împiedica fie adoptarea acestora, fie implementarea lor. Pentru că politica pe care o promovează ei nu are în vedere stabilitatea, ci scorul electoral. Eșecul lui Klaus Iohannis va fi eșecul lui Traian Băsescu și a modului său de a face politică. Minciuna și ipocrizia, bătaia de joc la adresa românilor trebuie să înceteze. Din noiembrie, România va merge mai departe”, a mai precizat deputatul PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy