Ionel Arsene: Vasile Blaga și Klaus Iohannis duc mai departe învățăturile lui Băsescu. Atacă la Bruxelles șansele României de a obține un portofoliu de comisar european cât mai important

Deputatul PSD Ionel Arsene a declarat că Alianța Creștin-Liberală, prin mesajele pe care le transmite Comisiei Europene, scade șansele României de a obține un portofoliu de comisar european cât mai bun.

„Conform unor metode specifice regimului de dinainte de 1990, pe care se pare că le-au deprins foarte bine, Klaus Iohannis și Vasile Blaga au trimis la Bruxelles informări în care o atacă pe eurodeputatul PSD Corina Crețu. Într-o perioadă în care la Comisie se discută despre numirile comisarilor europeni, Iohannis și Blaga pun la îndoială credibilitatea României, pentru consolidarea căreia guvernul condus de Victor Ponta și eurodeputații noștri au depus eforturi foarte mari. Țara noastră nu-și mai permite să fie făcută de râs prin acțiuni de tipul Macovei-Băsescu, mai ales în aceste momente atât de importante”, a arătat Ionel Arsene.

„Ne-am convins cu toții că Vasile Blaga și Klaus Iohannis duc mai departe învățăturile lui Băsescu. Indiferent de numele candidaților români, ei atacă la Bruxelles chiar șansele României de a obține un portofoliu de comisar european cât mai important și lovesc, încă o dată, în imaginea României. Iohannis greșește grav crezând că va avea vreun avantaj electoral prin aceste delațiuni ridicole la Comisia Europeană. Alegerile prezidențiale au loc în România, iar cetățenii români s-au săturat de cei care au drept crez politic denigrarea țării de dragul scorului electoral sau al lui Traian Băsescu și cu siguranță vor sancționa prin votul lor acest tip de comportament ipocrit”, a mai declarat deputatul Arsene.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy