La volan sub influenta alcoolului

auto accident politia masina bautura alcool bauturaLa sfârșitul săptămânii trecute polițiștii au depistat mai multe persoane conducând sub influența alcoolului.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani ce conducea un autoturism din direcția Roman spre Oniceni, a fost oprit în localitatea Valea Ursului, iar în urma solicitării documentelor, poliția rutieră a constatat faptul că avea halenă alcoolică. Bărbatul a fost condus la Poliția municipiului Roman, unde la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost condus a Spitalul Municipal de Urgenţe Roman pentru recoltarea de probe biologice, însă bărbatul a refuzat recoltarea și examenul clinic.

Totodată un alt bărbat în vârstă de 57 de ani, din Roman, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului, pe strada Sucedava.

În noaptea zilei de 24ianuarie, un bărbat de 43 de ani, din Dumbrava Roșie care conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului a fost depistat în trafic de polițiștii Secției de poliţie nr.10 Dulcești. Rezultatul aparatului etilotest a fost pozitiv, fapt ce a dus la transportul bărbatului la Spitalul Municipal de Urgenţe Roman pentru recoltarea de probe biologice. Acesta a refuzat recoltarea de probe și examenul clinic în prezenţa medicului de gardă.

În toate cazurile prezentate mai sus, au fost întocmite dosare penale și sunt continuate cercetările de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii constatate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy