Liviu Brătescu vrea sa o zapaceasca cu bataia electorala pe Elena Udrea

Astazi cu ocazia lansarii candidatilor USL am avut placerea sa il vedem pe cel care va tine piept blondei supreme pe colegiul 4 si am concluzionat foarte subiectivi cum suntem noi de obicei  ca USL-ul poate fi acuzat de trafic de persoane pe motiv ca i-a facut cadou doamnei Elena Udrea un om intitulat Liviu Brătescu . Consideram ca era mai util si mai legal ca USL-ul sa-i faca cadou o jucarie , un ursulet de plus , o ratusca de baie …orice, dar nu un om .
Revenind la subiect, nu negam calitatile politice , intelectuale sau de alta natura ale cetateanului care vrea sa o rupa cu bataia electorala pe Udrea, dar la cati oameni cu notorietate are USL-ul in Neamt, s-a gandit sa aduca unul din alt judet care are totusi bunicii la Roman . Si eu aveam bunici la Constanta si chiar sunt nascut acolo, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap ca as putea sa ma duc sa ma iau de guler cu Mazare .
Contracandidatul Elenei Udrea credem ca ar vrea si chiar afiseaza determinare dar in fata unui politician de talia „blondei supreme” nu este decat un desen animat japonez cu  subtitrare in araba .
Ar fi interesant totusi ca romanii de pe colegiul 4 sa aiba mintea cea de pe urma si sa strice planurile electorale ale USL si PDL, trimitand-o pe Elena Udrea la plimbare, ceea ce totusi este putin probabil intr-un colegiu unde incepand cu gunoierii si terminand cu primarul, toti sunt insiruiti pe o sfoara portocalie .
Daca prin reducere la absurd, poporul din colegiul 4 devine foarte inteligent peste noapte si domnul Liviu Brătescu castiga , promit sa ma apuc de politica pentru ca am sanse sa devin presedinte , dar la cum sunt romanii si cum se prezinta colegiul, consideram ca doamna Udrea poate sa plece intr-o croaziera si sa o informeze ARD-ul printr-un sms cu ce procent a castigat .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy