Exodul portocaliu

Dupa cum observam cu totii cu ochiul liber, PDL-ul este intr-o cadere libera si de fapt Gheorghe Stefan este intr-o panta descendenata din punct de vedere politic, deoarece si la domnia sa ca si la UNPR partidele inseamna de fapt doar liderii .
De cand a inceput aceast transfer de putere zonala dinspre Gheorghe Stefan inspre Culita Tarata, a inceput si un exod al tuturor celor care gravitau cu afacerile in jurul PDL si desigur si a slugilor lui Gheorghe Stefan care acum bat la portile UNPR si stau la coada la domnul Tarata mai ceva decat la Parintele Iustin .
De fapt si de drept, istoria se repeta si cei care s-au indragostit brusc de PDL odata ce acesta a castigat puterea, acum au bagat actele de divort si incep sa devina simpatizanti cu USL . Chiar dintre acestia cativa mi-au provocat o repulsie totala vazandu-i  cersind pe la portile USL dupa ce au fost ajutati si facuti oameni de PDL . Multi paduchi care inainte de a prelua Gheorghe Stefan puterea erau niste muritori fara importanta au ajuns sa reprezinte ceva si acum exact cum am prezis de nenumarate ori baga cutitul in spatele celui care i-a ridicat, sau ca sa folosim o expresie PDL-ista „musca mana care i-a hranit” .
Este foarte amuzant sa vezi cum vasnicii parteneri PDL incepand de la primari de renume si terminand cu jurnalisti deontologi ling clantele la PSD , PNL si in special la UNPR in speranta ca vor fi agreati si de noul centru de putere sau doar in speranta ca nu vor fi decapitati .
Acum este un moment de cotitura in evolutia politica a domnului Tarata care poate alege sa faca aceeasi greseala ca si Stefan si sa se inconjoare de slugi tradatoare doar ca sa isi lase oponentul descoperit sau poate sa aiba barbatia incat sa trimita la plimbare tradatorii .
Ramane de vazut daca vom asista la un exod al portocaliilor catre noua putere sau daca acesta  va avea inteligenta sa refuze colaborarea cu tradatorii .

Iosub Robert

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy