Receptia Teatrului Tineretului versus Stefan + Leoreanu

Am aflat cu totii ca domnul presedinte al CJN , Culita Tarata a refuzat semnarea receptiei pentru lucrarile de la TT si bine a facut . Situatia este atat de grava incat chiar si Farcasanu a refuzat sa semneze aceasta receptie . Drept urmare, domnul primar Gheorghe Stefan a adus un specialist in ale teatrelor sa ne explice cum e cu aceasta receptie . Si au vorbit oamenii in continuu , foarte bine documentati , argumentati si spunand adevaruri incontestabile dar care nu aveau absolut nici o legatura cu subiectul dat .
Stefan cu ajutorul lui Leoreanu ( primar de Roman ) au incercat sa explice cum ca domnul Tarata nu stie ce vorbeste si ca motivul nesemnarii receptiei ar fi niste dotari neeligibile care nu erau prinse in proiect , ducand astfel discutia departe de realitate . De fapt ,motivele nesemnarii receptiei sunt cat se poate de clare si aici putem aminti doar cum arata teatrul si asta poate vedea orice om cu ochiul liber si faptul ca sala de teatru nu mai are acustica si are ecou , lucru constatat si de noi si de directorul teatrului si de oricine ar merge sa tipe o data ceva acolo . Deci motivele sunt clare 100% si tin strict de proiect si nu de altceva si nici nu se poate face cum zice domnul Stefan, sa receptionezi lucrarea si daca ceva nu este bun sa actionezi in judecata constructorul, ca de aia se cheama receptie, ca sa nu o semnezi daca nu e in regula .
Una peste alta, cei doi edili nu au facut decat sa se faca de ras, iar daca in cazul domnului Gheorghe Stefan acesta stia in mare ce vorbeste si are in spate voturile pietrenilor , celalalt personaj ar trebui sa taca malc pentru ca este primar si datorita domnului Culita Tarata, iar acum domnul L.L.  vine de pe alta planeta sa explice pietrenilor cum stau treburile cu Teatrul Tineretului , cu don’ Culita care nu stie ce vorbeste, motiv pentru care-i sugeram domnului Primar de Roman sa se duca la vila la el , sa puna o lumina pe perete , sa faca o poza si sa o compare cu cea de mai jos dupa care poate sa vorbeasca cat vrea el despre receptia lucrarilor .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy