Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lucrările de reabilitare și modernizare continuă în municipiul Roman

În această perioadă, în municipiului Roman, se continuă lucrările de reabilitare termică a blocului 33 din Anton Pann, de modernizare a parcării de la CNRV, de realizare a Parcului Jora, de finalizare a Pietonalului, precum și cele de terminare a înființării sistemului de canalizare în cartierul Petru Rareș.

„Pentru această ultimă investiție, ne-am propus încheierea lucrării în maxim 2 luni, pentru a putea demara asfaltarea străzilor din cartier și modernizarea cu pavele a trotuarelor. Suntem deja în procedură de evaluare a ofertelor și sperăm să semnăm contractul de lucrări în această lună, astfel încât și miile de oameni care locuiesc în cartierul lipovenesc să aibă condiții civilizate de trai.
Pe 12 aprilie, se deschid ofertele pentru licitația la lucrarea de extindere a rețelei de gaze naturale, iar pe 24 aprilie se deschid ofertele pentru modernizarea grădiniței 2 cu program normal și pentru modernizarea străzilor și extinderea canalizării de pe străzile din cartierul Bălcescu. Voi continua să vă țin la curent cu ceea ce ne propunem să facem în oraș, pentru ca un număr cât mai mare dintre romașcani să fie corect informați și să știe ce investiții se fac din contribuțiile pe care le achită la bugetul local.”,
a precizat primarul Lucian Micu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *