Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mandate de arestare puse în aplicare de polițiști

foto arhivă

La data de 20 iunie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat un bărbat de 32 de ani, din Borlești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Judecătoria Piatra-Neamț l-a condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și trei luni, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 44 de ani, din Vânători Neamț, pe numele căruia Judecătoria Tîrgu-Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și două luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj. În fapt, la data de 14 noiembrie 2016, acesta a tăiat cu un obiect ascuțit costumul de intervenție al unui pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu-Neamț. Totodată, un alt pompier a fost amenințat cu acte de violență de bărbat.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *