Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mihaela Isciuc PNL, angajată doar în acte la primăria Făurei… și transferată pe criterii politice la ISTCR Neamț

Cu câteva luni în urmă, consilierul județean PNL, Mihaela Isciuc s-a angajat la primăria Făurei printr-un concurs de care nu a auzit nimeni și a stat angajată acolo (fără să o vadă sau să audă de ea vreun angajat din primărie) până când a fost transferată ca inspector trafic rutier la ISTCR Neamț pe criterii strict politice.

În fapt, Mihaela Isciuc a avut nevoie de această angajare fictivă la primăria Făurei, deoarece nu întrunea condițiile necesare unei angajări normale la ISCTR, fiind nevoie de o jonglerie cu un transfer. Desigur că ea nu a lucrat o zi în primărie, ci a intrat în concediu fără plată din prima secundă după ce a obținut postul, așteptând apoi cuminte rezultatele traficului de influență făptuit în vederea angajării ei la ISCTR pe un salariu consistent.

E clar că nu există niciun magician la ISCTR care să poată explica unui procuror cum a identificat-o el pe doamna Isciuc la primăria Făurei unde ea nu lucrase o zi, cerând ulterior transferul ei la ISCTR pe motiv că ar fi avut mare nevoie de ea acolo.

În cazul Isciuc se îmbină angajarea fictivă cu traficul de influență, falsul, uzul de fals și altele. Așa procedează PNL când ajunge la butoane. Nu au oameni competenți pentru a fi puși în funcții și trebuie să le aranjeze cumva o aparentă competență.

Dar să vedeți ce spuneau oamenii din primărie pe vremea când doamna Isciuc fusese angajată fictiv și aștepta rezultatele traficului de influență pentru a merge la ISCTR. Să vedeți cum cei cu funcții importante în primărie habar nu aveau de numele Isciuc.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *