Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Modernizarea drumului județean DJ 207 A, pe ultima sută de metri

În câteva zile, activitatea de modernizare pe drumul județean DJ 207 A, sectorul care leagă comunele Sagna și Bîra, va fi gata.

FAPTE, NU VORBE!Modernizarea drumului județean DJ 207 A, pe ultima sută de metri!În câteva zile, activitatea de modernizare pe drumul județean DJ 207 A, sectorul care leagă comunele Sagna și Bâra, va fi gata. Am fost din nou în zonă, pentru a vedea cum a decurs lucrarea.S-a turnat covorul asfaltic, s-au realizat marcajele rutiere și ne aflăm în faza de pregătire a recepției lucrărilor. Înainte de implementarea acestui proiect, drumul era distrus la propriu. Am ținut cont de doleanțele oamenilor din zonă și mi-am urmărit obiectivul de președinte al Consiliului Județean: să modernizez infrastructura rutieră din toate unitățile administrativ-teritoriale nemțene. După cum se vede, scopul meu și al cetățenilor a fost atins. Sunt foarte mulțumit de cum s-a realizat proiectul și de faptul că am scos de pe «lista neagră» încă un drum cu probleme!#construimîmpreună#neținemdecuvânt#promisiunirespectate

Gepostet von Ionel Arsene am Sonntag, 2. August 2020

Am fost din nou în zonă, pentru a vedea cum a decurs lucrarea. S-a turnat covorul asfaltic, s-au realizat marcajele rutiere și ne aflăm în faza de pregătire a recepției lucrărilor. Înainte de implementarea acestui proiect, drumul era distrus la propriu. Am ținut cont de doleanțele oamenilor din zonă și mi-am urmărit obiectivul de președinte al Consiliului Județean: să modernizez infrastructura rutieră din toate unitățile administrativ-teritoriale nemțene. După cum se vede, scopul meu și al cetățenilor a fost atins. Sunt foarte mulțumit de cum s-a realizat proiectul și de faptul că am scos de pe «lista neagră» încă un drum cu probleme!”, a precizat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *