Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Municipiul Roman, în „fierbe”- mai multe descinderi în desfășurare

Actualizare IPJ Neamț.: Azi-dimineață, polițistii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat zece percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe, amenințare și distrugere. În urma acestor percheziții 8 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Roman (toți sunt bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 55 de ani). Momentan cercetările sunt în desfășurare urmând ca în cauză să fie dispuse măsurile legale.

În această dimineață, 22 mai,  în municipiul Roman a început o amplă acțiune,  cu foarte multe descinderi la care participă zeci de jandarmi, polițiști și mascați.

Până la această oră nu am primit nimic oficial despre numărul descinderilor sau motivul lor.

Vom reveni cu detalii în momentul care vom avea informații oficiale.

Completare (articol pe surse):

Peste 100 de oameni – mascați, jandarmi, polițiști au participat la aproximativ 10 descinderi în Roman. Mai multe persoane au fost conduse la audieri.

Descinderile se pare că au fost pe tema ultimului scandal între clanul de rromi Tanase și alt clan, tot de rromi, din Roman (știrea inițială aici).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *