Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Turneul de Fotbal Juniori „KINDER CUP”, ediția I

CLUB SPORTIV MUNICIPAL ROMAN organizează, în zilele de 1-2 iunie, Turneul de Fotbal Juniori „KINDER CUP”, ediția I

Perioada de înscriere este 20.05.2019 – 28.05.2019, iar înscrierile se pot face la C.S.M. Roman, strada Ștefan cel Mare 246, telefon/fax. 0233-734367, telefon mobil 0786-772050, e-mail: competitiisportive@csmroman.ro.

Cei doi profesori antrenori, Țapu Gabriel și Susanu Iosif, pot fi contactați la următoarele numee de telefon:

  • 0742.199.139 – Țapu Gabriel;
  • 0745.545.016 – Susanu Iosif.

Turneul se va desfășura la Stadionul Moldova din Roman, str. Victor Hugo nr.15.

La Turneu sunt așteptate să participe cu echipe școlile din Municipiul Roman, precum și cele din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Roman Metropolitan” , categoria de vârstă a copiilor fiind cea corespunzătoare claselor I-IV (copii născuți în anul 2008 și mai mici).Numărul maxim de școli participante este 12.  Turneul se va desfășura în sistem „grupe” (nu sistem eliminatoriu).”, transmit reprezentanții CSM Roman.

Se vor acorda premii constând în cupe, medalii, diplome – acordate pentru fiecare echipă atât pentru participare cât și pentru locurile I, II, III, dar și pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător dar și pentru cel mai bun golgheter.

Pentru detalii se poate consulta site-ul Primăriei Roman → Servicii Publice → Baze Sportive/Competiții → secțiunea „Evenimente, anunțuri, comunicate”, dar și pagina de facebook CSM Roman oficial.

La activitățile sportive vor fi luate imagini care vor fi folosite în scopul mediatizării Clubului și sportului în general.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *