Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

N-ai văzut așa ceva. Liberalii nemțeni au dat-o de gard cu fondurile europene și acum dau vina pe PSD

Cu un tupeu care depășește orice limită a imaginației, liberalii nemțeni se plâng că județul Neamț este codaș la absorbția de fonduri europene și dau vina pe PSD pentru asta.

Până acum 10 luni când au venit la guvernare liberalii, județul Neamț avea record absolut de proiecte europene pentru că președintele consiliului județean era de la PSD, guvernul era PSD și implicit ministrul Fodurilor Europene era tot de la PSD.

De când au venit liberalii la guvernare, județului Neamț nu i s-a mai alocat nici un leu pentru nici un proiect nou de infrastructură, la fel cum i s-au tăiat multe alte pârghii, deoarece banii de la Guvernul PNL merg spre Cluj, Sibiu și alte fiefuri liberale.

Să fii de 10 luni la guvernare, să ai ministrul Fondurilor Europene la tine în partid, să ai prefect, să ai toate instituțiile deconcentrate, primari, consilieri și tu să dai vina tot pe PSD când tu, aflat la guvernare, nu ai fost în stare să atragi 1 euro din banii europeni în Neamț… asta înseamnă un tupeu cum nu am mai văzut de pe vremea PDL-ului.

Să fii cu PNL-ul la guvernare de aproape un an, să nu aloci bani nici pentru un metru de asfalt sau o toaletă la o școală din Neamț și să dai vina pe PSD pentru nerealizările tale, asta înseamnă să ai o părere foarte proastă despre inteligența nemțenilor.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *