Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PNL MINTE CU NERUȘINARE! Consiliul Județean are în implementare proiecte pe fonduri europene de peste 200 milioane de euro

PNL Neamț își construiește campania electorală pe minciuni, dar nu pe orice fel de minciuni, ci pe acelea de cea mai joasă speță. Nu a existat niciun partid care să mintă nemțenii cu mai mult tupeu decât o fac acum liberalii.

De câteva zile, PNL Neamț chiar ne ia pe toți de proști mediatizând în disperare minciuna conform căreia „în Neamț nicio autoritate publică nu a depus proiecte pentru atragerea fondurilor europene”. În această tentativă de manipulare ordinară, liberalii acuză că situația ”este cauzată de acțiunile păguboase girate de actualul președinte al Consiliului Județean Ionel Arsene

Realitatea este cu totul alta! Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene, are acum în implementare proiecte europene de peste 200.000.000 EURO și în pregătire alte proiecte de milioane de euro.

Cât de proști ne iau cei din PNL când spun că nu sunt proiecte europene la Consiliul Județean Neamț și în realitate ele sunt mai multe ca niciodată în istoria județului?

A făcut Ionel Arsene cu echipa de la CJN proiecte europene în 4 ani cât nu au făcut toți ceilalți președinți de Consiliu Județean în 30 de ani, și vin acum liberalii și spun că nu s-au atras fonduri europene? Cum să minți în asemenea hal? Cât de disperat electoral să fii?
Am văzut până acum multe minciuni spuse de politicieni în campaniile electorale dar cum mint acum liberalii nemțeni nu ne închipuiam că o să vedem vreodată.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *