Nadia Năstase, director general al societatii Troleibuzul , barometrul determinarii politice nemtene

Nadia Năstase, director general al societatii Troleibuzul, va deveni de astazi barometrul determinarii politicienilor nemteni in lupta cu jefuirea banului public . Doamna Nadia Năstase este primul director de institutie din Neamt , de care avem noi cunostinta ca ar fi taiat absolut toate robinetele pe care baietii destepti le deschisesera pentru a se adapa la bugetul public .
Cu o atitudine de kamikaze, doamna director a preluat societatea in insolventa si in cateva luni de zile a adus-o pe profit, lucru de remarcat tinand cont si de perioada de criza prin care trecem .
Problema pe care o sesizam noi si din cauza careia au intrat in sevraj hotii ce capusau aceasta societate este ca actiunile doamnei director au blocat total hotia de la Troleibuzul nemailasand nici o portita de unde sa ciuguleasca baietii destepti nici macar un leu, situatie fara precedent in Neamt .
Nici nu vrem sa ne gandim la ce presiuni este supusa doamna manager, mai ales ca a fost propusa in functie pe linie UNPR iar acum la CJN restul USL-ului incearca sa incalece tot ce facuse UNPR-ul, ca sa nu mai spunem de ceilalti cointeresati din curtea Troleibuzului, gen Dionisie sau Vasiliu, care in mod inconstient viseaza ca vor capusa din nou societatea consiliului judetean .
Opinam ca atata timp cat doamna director Nadia Năstase ramane pe functie, inseamna ca politicienii nemteni sunt interesati sa opreasca hotia, iar daca acest manager cu rezultate incontestabile va fi schimbat , atunci schimbarea va fi facuta doar pentru a se reporni jaful , pentru ca orice alta explicatie devine ilogica in fata rezultatelor manageriale obtinute de doamna Nastasa .
De asemenea, este de urmarit si insistenta domnilor Dionisie sau Vasiliu care isi forteaza norocul dorindu-si din tot sufletul sa devina posesori de dosare penale . Orice om normal la cap care ar fi semnat ce acte aditionale au semnat ei si pe care le vom face publice in curand , ar fugi cat mai departe de aceasta societate si nu ar mai fi atras atentia asupra sa in urmatorii ani pana ce s-ar prescrie unele fapte . Nu stim ce promisiuni de reracordare la robinetele Troleibuzului au primit acesti tovarasi, dar daca Consiliul Judetean Neamt sau conducerea Troleibuzului va incalca legea si nu va da pe mana politiei pe cei care au furat, vom avea noi grija ca faptele lor sa devina publice si sa sesizam in scris organele abilitate .
Expertii in criminalistica spun ca peste 90% dintre infractori se intorc la locul faptei. Noi credem ca manualul de criminalistica ar trebui actualizat pentru ca observam ca in Neamt peste 90% dintre infractori nu mai vor sa plece de la locul faptei .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy