Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PPDD-ul face prima miscare lasand in ofsaid restul formatiunilor politice din Neamt

Daca in campania electorala am vazut mai pe toti politicienii rupand camasile de pe ei si promitand ca vor face curatenie, iata ca dupa campanie au inceput sa devina mai gingasi cand e vorba de luptat contra hotilor , mai cu batista pe tambal sau mai rabdatori in speranta ca autoritatile competente se vor autosesiza .
In acest context, iata ca noul presedinte PPDD Neamt , domnul Ciprian Serban, in calitate de reprezentant al Consiliului Judetean Neamt la Drupo, a dispus ca neregulile constatate sa fie anuntate in scris catre politia economica .Din acest motiv, am mers si am intrebat direct pe domnul Ciprian Serban cum stau treburile la Drupo .
Salutam acest demers al domnului Serban mai ales pentru faptul ca pana acum PPDD-ul a fost condus prin bezna de un alt lider aflat sub influenta intunericului si opinam ca astfel de miscari justitiare si populiste in acelasi timp ar putea sa relanseze PPDD-ul in plan judetean , desigur nu cu viteza cu care l-a ingropat fostul presedinte, domnul Mihai Farcasanu, dar orice drum incepe cu un pas .

Iosub Robert
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *