Dual Cross Snowboarding închide Festivalul Piatra pe Zăpadă

 

Dual Cross Snowboarding închide Festivalul Piatra pe Zăpadă organizat de clubul sportiv Zen World Extreme. Concursul s-a desfaşurat vineri 22 Februarie 2013, pe Pârtia Cozla din Piatra Neamţ.
Traseul competiţiei a fost schiţat de directorul de concurs dl. Toma Morţilă care i-a provocat pe concurenţi sa treaca de o treaptă spine, două banane, o banană cu stepper, un kicker mare şi două rollere duble, un traseu pe care specialiştii l-ar încadra ca dificil.
La acestă competiţie au fost înscrişi 46 de concurenţi din Piatra Neamt şi împrejurimi, Constanţa şi Bucureşti.

Câştigătorii concursului sunt:
Băieţi:
Locul 1 – Dumitrescu George Junior
Locul 2 – Piciurea Cristian Florin
Locul 3 – Mihai Răzvan

Fete:
Locul 1 – Camara Aida
Locul 2 – Munteanu Daria
Locul 3 – Diaconu Elena Georgiana

Premii Speciale:
Young Blood – Voinea Nicholas Alexandru, 5 ani
Young Chick – Anicăi Elissa, 9 ani
ZWE Fan – Ghindăoanu Alvin, 8 ani
Cea mai Spectaculoasă Căzătură – Chiţu Horia
Căzătura lui Horia nu a mai fost la fel de spectaculoasă în faţa echipajului medical care a intervenit prompt şi l-a diagnosticat ulterior cu dublă fractură la antebraţ. În acest moment concurentul se află în afara oricărui pericol.

Valoarea totală a premiilor oferite de Clubul Zen World Extreme este de 500 euro, cărora li se adaugă premii în bani şi produse din partea sponsorilor competiţiei: Snowrocker, Midland, Dinamic 92 Distribution, Perla Invest.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy