Dual Cross Snowboarding închide Festivalul Piatra pe Zăpadă

 

Dual Cross Snowboarding închide Festivalul Piatra pe Zăpadă organizat de clubul sportiv Zen World Extreme. Concursul s-a desfaşurat vineri 22 Februarie 2013, pe Pârtia Cozla din Piatra Neamţ.
Traseul competiţiei a fost schiţat de directorul de concurs dl. Toma Morţilă care i-a provocat pe concurenţi sa treaca de o treaptă spine, două banane, o banană cu stepper, un kicker mare şi două rollere duble, un traseu pe care specialiştii l-ar încadra ca dificil.
La acestă competiţie au fost înscrişi 46 de concurenţi din Piatra Neamt şi împrejurimi, Constanţa şi Bucureşti.

Câştigătorii concursului sunt:
Băieţi:
Locul 1 – Dumitrescu George Junior
Locul 2 – Piciurea Cristian Florin
Locul 3 – Mihai Răzvan

Fete:
Locul 1 – Camara Aida
Locul 2 – Munteanu Daria
Locul 3 – Diaconu Elena Georgiana

Premii Speciale:
Young Blood – Voinea Nicholas Alexandru, 5 ani
Young Chick – Anicăi Elissa, 9 ani
ZWE Fan – Ghindăoanu Alvin, 8 ani
Cea mai Spectaculoasă Căzătură – Chiţu Horia
Căzătura lui Horia nu a mai fost la fel de spectaculoasă în faţa echipajului medical care a intervenit prompt şi l-a diagnosticat ulterior cu dublă fractură la antebraţ. În acest moment concurentul se află în afara oricărui pericol.

Valoarea totală a premiilor oferite de Clubul Zen World Extreme este de 500 euro, cărora li se adaugă premii în bani şi produse din partea sponsorilor competiţiei: Snowrocker, Midland, Dinamic 92 Distribution, Perla Invest.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy