Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

PSD a stabilit de cine va fi condus in judetul Neamt

La acest sfarsit de saptamana au avut loc alegerile interne judetene la PSD unde Ionel Arsene a devenit din interimar presedinte ales .
Consideram ca fiind o alegere buna pentru PSD-ul nemtean deoarece Ionel Arsene a aratat ce poate la alegerile ce au trecut si detine caracteristicile de lider necesare strunirii celei mai mari formatiuni politice din Neamt . Ramane de vazut cum isi va construi echipa domnul Arsene Ionel si pe cati tradatori va accepta sa-i reevalueze .
Urmeaza o perioada economica extraordinar de grea pe care PSD-ul nemtean o va deconta masiv la urmatoarele alegeri ceea ce inseamna ca pentru a supravietui politic si ca imagine va trebui sa fie condus cu multa inteligenta de o echipa de profesionisti care sa construiasca imaginea partidului dincolo de orice combinatii politice si economice ce se vor ascunde in spate .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *