Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ne-au pus masca pe ochi, iar acum ne vând țara

Cu aproximativ o lună în urmă, vă aduceam la cunoștință noile condiții legale pentru vânzarea terenurilor agricole (vezi articol aici – click), ei bine, celor de la guvernarea actuală nu le-a picat bine deloc această lege, așa că s-au gândit să o schimbe.

De ce să nu poată fi vândute către străini terenurile agricole ale României? Păi de acolo vin banii grei. E mai simplu să vindem tot, să nu mai rămânem cu nimic, nici măcar cu pământul, decât să ajutăm la dezvoltarea industriei agricole prin care putem valorifica tot ceea ce se produce pe aceste terenuri.

Vă amintiți vremurile în care România era „Grânarul Europei”? Da, sunt vremuri de mult apuse. Acum, nu vrem decât să vindem. Vindem TOT, iar apoi cerem de la alții. O să ajungem să muncim ca sclavii pe pământurile străinilor, care au fost cândva ale noastre. Va fi mai simplu, nu? Decât să plecăm peste hotare să le muncim pământul, vom munci tot pentru ei, dar pe terenurile care au fost cândva ale noastre, pământuri pentru care ai nostri bătrâni au platit cu viața.

„Un nou jaf național al coaliției de dreapta: vânzarea pământului agricol românesc! 100 de miliarde de euro – atât este valoarea terenului agricol al României. Prin legislaţia adoptată anul trecut, în acord cu legislaţia europeană, i-am împiedicat să mai vândă aceste terenuri străinilor. Pentru a proteja atât fermierii, cât şi statul român, în condiţiile în care deja 4 milioane de hectare de pământ nu mai sunt ale românilor! Ce fac ei acum?! 61 de deputaţi şi senatori ai Puterii, în frunte cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, au depus la Senat un proiect de lege prin care să se dea din nou drumul vânzării pământului românesc! Concret, dispar condiţiile privind domiciliul şi rezidenţa, dar – mai ales – dispar şi interdicţiile de înstrăinare care erau de minim 8 ani de la data cumpărării terenurilor. Asta e reforma lor!”, a arătat Marcel Ciolacu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Momentan propunerea de modificare a legislației se află în dezbatere la Senat (click aici pentru detalii), însă după adoptarea acesteia, va urma un haos imens, nu vom mai avea bani de importat tot ce înseamnă hrană, dar nici să cultivăm nu vom mai avea unde, pentru că toate terenurile pe care le are România acum, vor fi ale străinilor.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *